Sérum na prsníky/starostlivosť o ne

👩🏼SÉRUM NA PRSNÍKY👩🏼
Zmes esenciálnych olejov doTERRA
💜DDR PRIME
💜PINK PEPPER
💜FRANKINSENCE
💜NEROLI
Každá žena bez rozdielu veku, by sa o svoje prsníky mala starať a tu už každý si vie tú starostlivosť predstaviť po svojom.
🤍V minulosti nám hovorili, že my niesme pupkami sveta a nemali by sme sa sústrediť až tak veľmi na seba. Aspoň ja som to takto doma mala. A dnes zisťujem, že opak je pravdou.
🤍Ak sa ja nebudem starať o seba, tak ako sa môžem s plnou láskou starať o iných? Ak seba nebudem milovať, ako ma iní môžu milovať? Ak si seba sama nebudem vážiť a dávať na prvé miesto ako iní to budú robiť smerom ku mne???
🤍Vždy a tým myslím vždy seba samích dávajme na prvé miesto ÁNO ešte pred naše deti. NIE, nieje to sebecké…
Prsníky je téma v téme o ktorej sa veľa nehovorí, je to tabu, možno pre niekoho erotické… Pre nás ženy určite nie aspoň nie tie, ktoré dlhodobo dojčili a ich prsníky videli všetci v rodine, priatelia, poštár a ešte neviem kto… Aspoň u mňa to takto bolo za tie roky sme si užili množstvo úsmevných príhod s nimi…
🤍Ale aj veľmi smutných, keď mamina mala rakovinu Prsníka a to už funny určite nebolo.
AK SI NENÁJDEME ČAS PRE SVOJE ZDRAVIE, PRE CHOROBU SI HO BUDEME MUSIEŤ NÁJSŤ.  https://www.youtube.com/watch?v=WgHArRJoJEE

Súvisiacie články

Lenka Capo

Milovníčka esenciálnych olejov

Život je krásny. A preto ho žime naplno každý deň ako by bol ten náš posledný.

Lenka Capo

Dôležité informácie
Non toxic kozmetika

Ahoj, chceš zlepšiť svoje zdravie a hľadáš cestu k lepšiemu zajtrajšku?

V tom prípade si na správnom mieste. Stiahnutím eBooku získaš predstavu, ako Ti môžem pomôcť cítiť sa lepšie, zdravšie a možno aj naštartovať cestu k novým začiatkom. 

 

Dočítate sa v eBooku.