Najčastejšie otázky ktoré počúvam

Čo to znamená byť veľkoobchodný zákazník v doTERRA?

  • Stať sa v veľkoobchodný zákazník je si otvoriť účet tu máš viac možností. Buď si otvoríš účet s registračným balíčkom alebo si vyskladáš svoj vlastný balíček nad 150bodov bez pridaného poplatku alebo pod 150PV si doTERRA účtuje £/€25. Potom môžeš počas celého roka nakupovať po čom ti srdce piští s 25% zľavou. 
  • Ako zákazník nemusíš budovať biznis je to len pre tvoju potrebu. V doTERRA sú viac ako 90% čo je cca 12+miliónov ľudí práve zákazníci.

Musím si kupovať každý mesiac? 

  • Nie, nemusíš. V doTERRA máme 2 možnosti nákupu ak už máš svoj účet otvorený, tak máš automaticky 25% zľavu na všetky produkty. Ale k tomu môžeš mať aj produkt mesiaca ZADARMO taktiež celé poštovné späť v bodoch na účet. Pozri sa tu v tomto linu na viac informácií, kde sa môžeš viac naučiť. 

Niesú esenciálne oleje len krásne vône?

  • Tie ktoré si vieme kúpiť v nákupnom centre, drogérii, lekárni tak áno ak vôbec pekne voňajú. S doTERRA získaš destiláty a s nimi tie najčistejšie aromatické chemické zloženie rastlinky. A takto mnohí z nás sa takto môžeme starať o naše zdravie po všetkých stránkach bez obáv a dôverou. https://www.youtube.com/watch?v=PcRRp0viqVw

 

Ako viem, že tieto esnciálne oleje sú tej najvyžšej kvality?

  • Áno s tým som sama mala problém v minulosti. Keďže mnohé spoločnosti hovoria to či ono. A popri tom v tejto oblasti neexistuje žiadna regulácia. doTERRA je najväčšie spoločnosť na celom svete pre medicínku úroveň esenciálnych olejov. Práve tieto oleje su najčistejšie, najúčinnejšie, najdôveryhodnejšie. Na tomto svete zatiaľ nieje jedna spoločnosť, ktorá by ľudstvu ponúkla niečo lepšie. A to od úplného začiatku kde ako rastlinka rastie po udržaniteľný zdroj. Veď si pozri video. https://www.youtube.com/watch?v=PcRRp0viqVw

Ako budem vedieť tieto oleje používať? 

  • Od toho som tu aby som Ťa touto cestou previedla. Taktiež budeš súčasťou krásneho tímu, či už na FB alebo aj tu. Kde nájdeš informácie o každom a jednom produkte, môžeš si pozrieť spracované témy na rôzne problémy aby si vedela čo a ako sa ďalej posunúť. Budeš môcť byť súčasťou rôznych programov a takto si napr. čistiť svoje telo alebo si zveľaďovať svoje zdravie. 

Čo ak sa neskôr rozhodnem, že si chcem s doTERROU aj zarobiť a tak pomôcť ďalším?

  • Ja osobne stále každému skôr odporúčam začať ako zákazník aspoň prvé 3 mesiace sa čo to naučiť, urobiť si svoje vlastné skúsenosti a potom až začať. Po tomto čase si stále vieš zmeniť svoj status a stať sa zo zákazníka – wellnes advokát. 

Moja známa mi povedala, že doTERRA je pyramídový systém – je to pravda?

  • Pyramídový systém je nelegálny hoc stale tak používaný. DoTERRA produkty si môžeme kúpiť cez model sieťového marketingu. Čo znamená, že spoločnosť miesto toho aby investovala financie do oblasti v rámci otvorenia kamenných obchodov, bilbordov, časopisov a iných odvetví reklamy – radšej investujú do ľudí. Čo to znamená? Ty si tento produkt kúpiš cezo mňa a nie cez veľký korporát ako je Amazon či iné veľké spoločnosti. A práve týmto spôsobom získaš z môjho pohľadu o veľa viac ako je napríklad krásna podporujúca komunita ľudí, vzdelanie, prístup do rôznych programov pre podporu svojho zdravia a kopec iného ku tomu. Toto by si nikdy nezískala ak by si si kúpila produkť v obchode. 

Súvisiacie články

Lenka Capo

Milovníčka esenciálnych olejov

Život je krásny. A preto ho žime naplno každý deň ako by bol ten náš posledný.

Lenka Capo

Dôležité informácie
Non toxic kozmetika

Ahoj, chceš zlepšiť svoje zdravie a hľadáš cestu k lepšiemu zajtrajšku?

V tom prípade si na správnom mieste. Stiahnutím eBooku získaš predstavu, ako Ti môžem pomôcť cítiť sa lepšie, zdravšie a možno aj naštartovať cestu k novým začiatkom. 

 

Dočítate sa v eBooku.